LLT Super liga Srbije 16. kolo – Najava

TSC u derbiju dočekuje Voždovac iz Beograda

Fudbaleri TSC Bačka Topola u nedelju, 10. novembra u 14.30 sati, dočekuju na stadionu u Senti ekipu Voždovca iz Beograda, u 16. kolu Super lige, sa namerom da ponovo odigraju dobar meč i ostvare pobedu.

Kapiten TSC Saša Tomanović istakao je značaj utakmice sa Voždovcem, s obzirom da se radi o kvalitetnoj ekipi, koja je svega jedno mesto iza TSC-a na tabeli Super lige.
“U prošlom kolu pobedili smo Radnički, u utakmici koja nam je bila jako važna i teška. Mislim da nas protiv Voždovca očekuje još teži duel, jer je to ekipa koja ima poseban stil igre i u gostima postiže odlične rezultate. Sa druge strane, mi takođe imamo svoj stil igre koji namećemo svakom protivniku i trudimo se da u svakoj utakmici idemo na pobedu”, rekao je Tomanović.
Krilni napadač Borko Duronjić takođe je pohvalio igru Voždovca, ali je istakao da će TSC igrati veoma motivisano.
“Imamo dve teške nedelje iza sebe, bez slobodnog dana, ali je atmosfera u ekipi odlična, posebno jer smo uspeli da trijumfujemo u derbiju sa Radničkim. Verujem u novu pobedu”, dodao je Duronjić.
Trener golmana Silard Farago ocenio je da protivnik TSC u 16. kolu, ekipa Voždovca, ima prepoznatljiv stil, veoma dobre igrače, koji su tehnički potkovani, kao i odličnu ofanzivnu tranziciju. “Očekuje nas veoma teška utakmica, ali, kao i uvek, mi želimo sva tri boda”, istakao je Farago.
On je rekao i da pobeda koju je TSC ostvario protiv Voždovca u prvom kolu nema nikakav uticaj na meč u nedelju, pošto ovo neće biti duel istih ekipa. “Voždovac je uveo u igru ozbiljne igrače, pa mi možemo da očekujemo drugačiju utakmicu”, kazao je Farago.

U prošlom, 15. kolu, ekipa TSC je na domaćem terenu pobedila Radnički iz Niša rezultatom 2:0 i trenutno zauzima peto mesto na tabeli Super lige Srbije sa 28 bodova iz 8 pobeda 4 remija i 3 poraza. Protivnik TSC u ovom kolu, Voždovac iz Beograda je 6. na tabeli sa 25 osvojenih bodova. Ove dve ekipe sastale su se u prvoj utakmici Super lige, kada je TSC slavio sa 2:1 na terenu Voždovca.