LLT Super liga 4. kolo

FK TSC (Bačka Topola) – FK Čukarički (Beograd) 1:0

TSC: Filipović, Skopljak, Antonić, Balaž, Ponjević, Milićević (85′ Šinkovič), Arsenijević (67′ Rovčanin), Tomanović (K), Tumbasević, Silađi, Lukić (67′ Duronjić)

Ekipa TSC na svom stadionu u Senti dočekala je odličnu ekipu Čukaričkog koja je do ovog kola imala stopostotni učinak. Od samog starta gosti su nagovestili tvrdu borbu za bodove. Gosti su u prvom poluvremenu imali blagu inicijativu, iako je ekipa TSC imala konkretnije šanse, i uz par propuštenih prilika na pauzu se ipak otišlo netaknutih mreža.
Drugo poluvreme domaći su dodali gas i ozbiljnije šanse su se ređale pred golom Čukaričkog, jednu takvu je posle fantastičnog centaršuta Arsenijevića, iskoristio Milićević u 53′ i doveo domaćina u vođstvo, na opšte oduševljenje na stadionu u Senti. Ubrzo potom domaći su posle neoprezne reakcije gostujuće odbrane imali šansu za 2:0 sa bele tačke. Ovoga puta neprecizan je bio Lukić i ostavio utakmicu neizvesnom do samog kraja. Ipak čvrsta odbrana TSC odolela je gostima i omogućila svojoj ekipi da ubeleži nova tri boda.
Žute kartone u ekipi TSC dobio je Skopljak u 10′.