LLT Super liga 18. kolo

FK TSC (Bačka Topola) – FK Spartak ŽK (Subotica) 2:2

TSC: Filipović, Babić (46′ Antonić), Skopljak, Varga, Grabež, Tumbasević, Tomanović (K), Duronjić (58′ Arsenijević), Milićević, Silađi, Lukić (82′ Rovčanin)

U okviru 18. kola ekipa TSC je kao domaćin ugostila Spartak iz Subotice. Očekivala se tvrda utakmica i borba do samog kraja. Predviđanja su se ispostavila kao tačna, utakmica sa puno šansi na obe strane i sa dosta grešaka, o čemu svedoči i 4 postignuta pogotka.
U 12′ Milićević je nagovestio još jednu lepu partiju, i doveo domaćina u vođstvo 1:0. Posle obilja šansi na obe strane, gosti su ipak uspeli da poravnaju rezultat u 31′ i da na pauzu odu sa 1:1.
Drugo poluvreme donelo je mnogo uzbuđenja i ponovo dosta šansi. Golman TSC Filipović je brilirao i uspevao da osujeti skoro sve pokušaje gostiju da ugroze njegov gol. Posle gužve u šesnaestercu Tumbasević se najbolje snalazi i u 72′ postiže pogodak, koji se činio i kao poslednji na ovom susretu. Međutim, na opštu tugu domaće ekipe u dubokoj nadoknadi vremena, u 93′, ekipa Spartaka posle nespretne intervencije domaće odbrane ipak odnosi jedan bod sa stadiona u Senti, konačan rezultat 2:2.
Žute kartone u ekipi TSC dobili su Silađi 89′ i Rovčanin 90′.