LLT Super liga 16. kolo

FK TSC (Bačka Topola) – FK Voždovac (Beograd) 2:2

TSC: Filipović, Babić, Skopljak, Varga, Ponjević, Tumbasević, Tomanović (K), Duronjić (73′ Šinkovič), Milićević (81′ Rovčanin), Silađi, Lukić (90′ Antonić)

U okviru 16.kola TSC je dočekao ekipu Voždovca na svom stadionu u Senti. Utakmica je od samog starta najavljivala jedan fantastičan duel,melem za oči publike. Domaćin je snažno izašao i već od samog starta nametnuo napadački ritam. Već u 2′ Milićević je posle odbijene lopte sa 16m smestio loptu iza leđa golmana Voždovca. Međutim da slavlje domaćina ne potraje dugo pobrinuli su se gosti već 3 minuta kasnije. Posle još par izglednih prilika TSC i promašenog penala Lukića na odmor se otišlo rezultatom 1:1.
Drugo poluvreme domaćin je nastavio sa silovitim napadima i posle jednog sata igre Silađi je na asistenciju Ponjevića prelepim golom doneo prednost TSC-u. Domaćin je i posle vođstva nastavio sa napadima ali bez pogotka. Kako promašen penal iz prvog poluvremena ne bi prošao nekažnjeno, pobrinuli su se gosti u 76′ takođe iz penala, koji je dosuđen posle nespretne reakcije Babića u svom šesnaestercu. Do kraja susreta rezultat se nije menjao i pored konstantnog pritiska domaćina i nekoliko dobrih šansi.
U ekipi TSC posle drugog žutog kartona Ponjević je dobio crveni u 90′.